|
Ззнаюся чесно, спочатку я боялася готувати курку в духовц. Мен думалося, що без досвду не впоратися: то м'ясо вийде сухим, то шкрка пдгорить, то воно не пропечеться всередин. Я користувалася простими рецептами простше й надйнше. Доля внесла сво корективи, коли на пороз з'явилися родич, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Термново пригадувала рекомендац, як колись чула вд мами та подруг. Я перечитала безлч рецептв, визначилася з градусами та тривалстю, чим змастити для нжност, як не прогаяти момент готовност. Основним страхом було, чи вийде вона сухою. Але коли вдкрила духовку й побачила ту саму з апетитною скоринкою, усвдомила я змогла! Вона була деально просмаженою, однаково добре пропеченою неймоврно смачною. Гост були в захват, а я здобула впевненсть у кулнарних здбностях. Мж ншим, на сайт https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я помтила чимало оригнальних варантв для маринаду та подач. На сьогодн курка в духовц найпопулярнша страва в мому репертуар, яку я частую гостей балую домашнх. найпримнше, що основний процес вдбуваться без мо участ, поки духовка творить це кулнарне диво. |
|