|
Ранше я була переконана, що зварити смачний бульйон неймоврно важко. Мо експерименти зазвичай закнчувалися щось непевне з сумнвним ароматом, а м'ясо було сухим твердим. Через так невдач я користувалася напвфабрикатами, хоча дуже хотла про ту саму наваристу, прозору та запашну юшку, яку можна було скуштувати в гарних закладах. Прорив стався, псля того як я випадково вдкрила веб-сторнку Майстер вдома. Сайт просто кишв кулнарними деями! Гортаючи публкац, я побачила той самий Рецепт яловичого бульйону з галушками. хоч я зосередилася виключно на бульйон, сам рецепт бульйону став для мене кулнарною стиною. Ось як усе вдбувалося: 1. Як було зазначено з <>#1103; обрбрала яловичину на кстц мен порадили взяти голяшку. Воду використовувала виключно холодну, так, щоб рдина повнстю покривала шматок. 2. Довела воду до кипння на сильному вогн. тут найголовнше зняла весь шум, що з'явився на поверхн. Ранше я цього не робила, бульйон виходив каламутним. 3. Зменшила вогонь до мнмуму, так, щоб поверхня лише зрдка хвилювалася. Поклала цлу цибулину, морквину, запашний лавровий лист, духмяний перець дрбок сол. залишила все це нудитися близько трьох годин, накривши каструлю. 4. Перелила зварене через друшляк або сито. Перед мною постав деально прозорим, з насиченим янтарним забарвленням неймоврним духом, що вся квартира наповнилася затишком. Тепер я готую цей бульйон часто залюбки. Це деальна основа для мох улюблених супв, або просто самостйною стравою, яку я серврую з рубаною зеленню та сухариками. кожного разу, коли знмаю пробу свого кулнарного шедевру, я думками повертаюся на той веб-ресурс, який вдкрив для мене секрети деального бульйону. |
|