|
Надумав зайти, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. м'я зантригувало, але я не знав, чого чекати. Виявилося, що це сайт з статтями на найрзномантнш теми починаючи з рецептв закнчуючи порадами для фермерв. Змст порталу Перше, що бачиш схожа на добрку корисних матералв. Ось лише клька прикладв статей: - скльки трива тльнсть у корови (пояснення з цифрами); - скльки грамв крохмалю в столовй ложц; - як приймати борсуковий жир при кашл; - вк, коли малюк сда; - вартсть оформлення паспорта; - рецепт бло квашено капусти. Також статт про дати свят (наприклад, День Катерини), математичн розрахунки, вартсть медичних послуг тощо. Що сподобалось Сайт не прив'язаний до одн теми. Реально знайти виршення щоденних проблем. Скажмо, мене давно цкавило, скльки ма термн придатност електронне направлення, знайшов окрему статтю з поясненнями за правилами МОЗ. Окрм того, запам'ятав спосб приготування. Корисний ресурс, що його варто додати до обраного. Непоганий варант, коли треба швидко знайти пояснення або роз'яснення для побутових ситуацй вд вагтност корови до грамв у ложц. |
|