|
Як я подружилася з мультиваркою До недавнього часу мо стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я часто псувала продукти або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мен подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик. Перш два тижн я боялася навть увмкнути. Вона стояла на стльниц, поблискуючи чорним пластиком, наче лтаюча тарлка. Але сти хотлося завжди, я таки наважилася увмкнути. На на цьому сайт знайшла найпростший рецепт "Лнив голубц". Назва мене пдбадьорила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис залила все томатним соком. Вимкнула страх натиснула кнопку "Гасння" виршила не дихати. За годину по квартир рознсся аромат, що чоловк вийшов з кмнати здивований: "Невже ти готуш?". Коли я зазирнула всередину, то не поврила свом очам. Це була жа, а не щось нествне! Справжнсньк голубц! Ми уплтали за обидв щоки. Тепер ми з мультиваркою - друз. Вона не зважа на мою недосвдченсть: у нй нчого не горить не втка не стрля олю. Я вже вивчила характери мову таймерв режимв. хоч друз кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магя починаться саме тод, коли ти пересташ боятися спробувати. |
|