|
Gram tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron. Automatow jest naprawde sporo licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play'n GO, kilka NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez. Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na 888starz регистрация bo sie zmieniaja co miesiac. Zakladanie konta trwa minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place karta wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem. Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie gram dalej, ale bez euforii. |
|